Bestrating

Bestrating

Bestrating laten aanleggen?

Neem contact op

Bestrating laten aanleggen?

Neem contact op

Vakkundig bestratingsbedrijf

Van oprit tot achtertuin en van erf tot parkeerterrein: bestrating vormt een belangrijk onderdeel van het geheel. Bij het aanleggen van bestrating komt écht vakmanschap kijken; het vraagt om een goede voorbereiding en een scherp oog voor detail. Al vele vierkante meters hebben onze vakmensen gelegd en ook aan jouw project dragen we graag ons steentje bij.

De projecten die wij uitvoeren zijn heel divers. Als bestratingsbedrijf realiseren we de aanleg van (sier)bestratingen voor particulieren of bedrijven. Daarnaast verzorgen we onderhoud en herinrichting van de openbare ruimte voor aannemers in de civiele techniek. Alles bij elkaar maakt dat we een veelzijdig stukje vakkennis hebben die onze mensen maar al te goed beheersen.

Bestrating, grondverzet en infra onder één dak

Met onze kennis in grondverzet, maar ook in ondergrondse infrawerkzaamheden kunnen we jouw project in verschillende lagen tot uitvoering brengen. Het bestraten begint allemaal bij de juiste ondergrond, zodat de stenen niet verzakken, verschuiven of op ongelijke hoogte komen te liggen. Wij kunnen voorafgaand aan het bestratingswerk de grond voor jou ophogen, verlagen of egaliseren. Zó ben je altijd verzekerd van een goede ondergrond. Ook kunnen we riolering, leidingen of kabels aanleggen, zodat we het project in één keer tot een goed einde brengen. Bij Bjorntelintelo.nl vind je alle werkzaamheden onder één dak. Dat is wel net zo makkelijk, toch?

Heb jij een bestratingsproject en ben je op zoek naar een vakkundige stratenmaker? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op